Şırnak’ta Görevli Diyarbakırlı Öğretmen Ankara’da Hayatını Kaybetti

Şırnak’ta Görevli Diyarbakırlı Öğretmen Ankara’da Hayatını Kaybetti
Şırnak’ın Güçlükonak İlçesinde görevli sınıf öğretmeni Haci Karaalp kanser tedavisi gördüğü Ankara Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Şırnak’ın Güçlükonak İlçesi Koçtepe İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni Haci Karaalp(31) sir süredir Ankara Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi görüyordu. 31 yaşındaki genç öğretmen bugün Ankara’da kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Şırnak Valisi Birol Ekici, sosyal medya hesabından Karaalp’in vefatıyla ilgili, “Şırnak - Güçlükonak ilçemizde görev yapmakta olan ve bir süredir Ankara Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Koçtepe İlkokulu sınıf öğretmeni Hacı Karaalp’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2025-07-24-143837.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.