Şırnak'ta İhtiyaç Sahibi 200 Öğrenciye Kışlık Bot ve Hediye Verildi

Şırnak'ta İhtiyaç Sahibi 200 Öğrenciye Kışlık Bot ve Hediye Verildi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yardım derneği şehit ailesiyle bir araya gelip, ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye kışlık kıyafetler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İstanbul'dan Beytüşşebap ilçesine gelen Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı Meltem Kaya ve beraberindekiler, Meydan, Çığlıca ve Dağaltı ilk okullarında eğitim gören 200 öğrenciye kışlık bot, elbise, oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttı.

foto-4.jpg Ziyaret

Kaya, Meydan köyünde 2016 yılında Hisarkapı köyünde teröristlerin mevziiye döşediği mayının infilak etmesi sonucu şehit olan İdris Aslan'ın ailesini ziyaret ederek, şehidin çocuklarını İstanbul hayalini gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde 2 çocuğunu Galatasaray maçına götüreceğini söyledi.

foto-3.jpg Verilecek Hediyeler


Gittikleri her yerde şehit ailelerin çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek için bu yola girdiklerini belirten Kaya, "Beytüşşebap ilçemizdeyiz, yaz-kış demeden Türkiye'nin her yerine gidiyoruz. 53 ilde öğrencilere hediyeler ulaştırdık. 3 okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize çeşitli hediyeler getirdik, dağıtımını yaptık. Çok mutlu oldular, bizlerde çok mutlu olduk. Bizlere desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

foto-1.jpg Hediye Verilme Anı

Hediye alan Mervan Aslan, hediyeleri getirenlere çok teşekkür ettiğini dile getirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekin'in eşlik ettiği ziyarette, öğrencilerle hatıra fotoğrafları çekildi.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.