Şırnak’ta İlk Defa Yapılıyor! Şehir Dışına Sevkler Tarihe Karışıyor

Şırnak’ta İlk Defa Yapılıyor! Şehir Dışına Sevkler Tarihe Karışıyor

Şırnak DT. Nurullah Kadırhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Fizyo cihazının getirilmesiyle birlikte gömülü diş çekimlerinde çığır açıyor. Artık hastalar, yerel tedavi imkanları sayesinde şehir dışına çıkmadan, hızlı ve etkili çözümlere kavuşuyor.

Şırnak’ta sağlık hizmetleri yeni bir döneme giriyor! Artık, gömülü diş çekimi gibi zor diş operasyonları için hastaların başka şehirlere gitmesine gerek kalmadı. Şırnak DT. Nurullah Kadırhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne getirilen Fizyo cihazı sayesinde, bu tür operasyonlar yerinde ve etkin bir şekilde yapılabilecek.

Gömülü ve 20 yaş diş çekimleri için Diyarbakır Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine sevk edilen Şırnak ve çevre ilçelerinden gelen hastalar rahat bir nefes aldılar. Eskiden maddi ve zaman kaybına yol açan sevk işlemleri artık son buluyor. Yeni Fizyo cihazı, diş hekimi Emrah Şancı ve klinik asistanı Gizem Cihan’ın uzman ellerinde, Şırnak’ta daha hızlı ve kolay diş çekimi imkanı sunuyor.

gomulu-dis.jpg

DT. Nurullah Kadırhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimi ve Eski İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Suat Altın'nın desteğiyle, Şırnak'a yeni bir medikal cihaz olan Fizyo kazandırıldı. Bu cihaz sayesinde, gömülü diş çekimleri ve diğer zorlu operasyonlar artık Şırnak'ta kolaylıkla gerçekleştirilebilecek.

Şırnak DT. Nurullah Kadırhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bu hizmet ile, Şırnak’taki hasta mağduriyetini ortadan kaldırarak, Cizre, Silopi, Beytüşşebap gibi ilçelerden gelen hastalara da kapılarını açıyor. Artık, Şırnak ve çevresindeki vatandaşlar, kaliteli ve erişilebilir diş sağlığı hizmetlerinin keyfini çıkarabilecekler.

dsc00675-001.jpg

dsc00675.jpgdsc00665.jpg

dsc00668.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum