Şırnak'ta İş Arayanlara Yeni Fırsatlar! İŞKUR Üzerinden 84 Personel Alınacak

Şırnak'ta İş Arayanlara Yeni Fırsatlar! İŞKUR Üzerinden 84 Personel Alınacak

Şırnak İŞKUR, özel sektörde 84 farklı pozisyona işçi arıyor! Temizlikten şoförlüğe, çeşitli mesleklerde iş imkanları burada!

İŞKUR Şırnak İl Müdürlüğü, iş arayanlara her gün yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. 29 Şubat'ta güncellenen iş ilanlarıyla, özel sektörde farklı alanlarda toplamda 84 kişiye iş imkanı sağlanacağı duyuruldu. Bu duyuru, özellikle iş arayan gençler için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. İŞKUR'un geniş kapsamlı ilanları, deneyimli ya da deneyimsiz adaylara kadar çeşitli sektörlerde iş imkanı sunuyor.

Şırnak merkez ve ilçelerinden personel arayan özel şirketler, İŞKUR aracılığıyla 84 iş ilanı yayınladı. İş-Kur Şırnak İl Müdürlüğü, birçok iş ilanının bugün sona ereceğini duyururken, aynı zamanda güncel ilanları da takipçileriyle paylaştı.

Her gün iş arayanlara yeni iş fırsatları sunan İŞKUR Şırnak Kurumu, özel sektör ve kamu kurumları için personel alımlarının devam edeceğini belirtiyor. İş arayanlar, hangi mesleklerde iş imkanı olduğunu ilanlardan öğrenebilirler. Temizlik hizmetleri, şoförlük, dikiş, çekici şoförlüğü, TIR şoförlüğü ve beden işçiliği gibi çeşitli mesleklerde personel alımlarının yapılacağı duyuruldu.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.