ŞIRNAK’TA JANDARMADAN ‘DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’ ETKİNLİĞİ

ŞIRNAK’TA JANDARMADAN ‘DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’ ETKİNLİĞİ

Şırnak’ta İl Jandarma Komutanlığı tarafından Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Kasrik Beldesi’nde çocuklar ile etkinlik düzenlendi.

Şırnak’ta Dünya Çocuk Hakları Günü etkinlikleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri ile Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Kasrik Beldesi’nde çocuklarla bir araya geldi. Etkinlikte çocuklar askerler ile çizgi film izledi, zırhlı araçlara binerek siren çaldı. Şırnak’ta jandarmanın göz bebekleri olarak nitelendirilen ‘Kına’ ve ‘Güney’ isimli köpeklerle de oynayan çocuklara etkinlik sonunda boyama ve bilgilendirme kitapçıkları hediye edildi.

Etkinliğe katılan çocuklardan Muhammed Şanlı, çok eğlendiklerini ifade ederek, “Asker ağabeylerimize çok teşekkür ederim. Çocuklar gününü kutlayacağız. Bütün çocukların gününü kutluyorum. Pasta keseceğiz. Bize dergi ve boyama dergisi verdiler. Siyah ve beyaz köpekler vardı. Çok güzellerdi. Köpeklere dokunduk. Sevdik. Araçlara bindik. Sirenler çaldık. Çok güzeldi” dedi.

Berivan Atan da, “Biz bugün çok mutlu olduk. Asker ağabeylerimize çok teşekkür ediyoruz. Arabalara bindik, balon verdiler, kitap dağıttılar. Çok güzeldi. Hepsine çok teşekkür ederim. Çok mutluyum” diye konuştu.

jandarmadan-1-001.JPGjandarmadan-2.JPGjandarmadan-5-001.JPGjandarmadan-6.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.