Şırnak'ta kaybolan zihinsel engelli kişi bulundu

Şırnak'ta kaybolan zihinsel engelli kişi bulundu

KAYBOLAN KİŞİNİN BULUNMASI VE KÖY MUHTARININ AÇIKLAMASI EKLENDİ

Şırnak'ın merkeze bağlı Kumçatı beldesinde 2 gün önce kaybolan zihinsel engelli kişi, jandarma, güvenlik korucuları ve köylülerden oluşan 500 kişilik ekibin arama çalışması sonucu bulundu.

Güneyce köyü Çiftekavak mezrasında 2 gün önce zihinsel engelli Mehmet Coşkun'dan (39) haber alamayan ailesi, Kumçatı Jandarma Karakoluna başvurdu.

Coşkun'un bulunması için jandarma, güvenlik korucuları ve çevre köylerden vatandaşların katılımıyla 500 kişilik arama ekibi oluşturuldu. Ekip, Gabar Dağı eteklerinde arama çalışması sürdürdü.

Gabar Dağı etekleri stoker tepe mevkisinde bulunan Coşkun, sağlık kontrolü için Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Arama çalışmasına katılan Kumçatı beldesi Nasırhan Mahalle Muhtarı Nezir Bertan, Coşkun'u köyden 5 kilometre uzaklıktaki stoker tepe mevkisinde jandarma ve köylülerin aramaları sonucunda bulduklarını söyledi.

Coşkun'un 2 gündür beslenemediği için zayıf ve bitkin düştüğünü ifade eden Bertan, Kumçatı Jandarma Karakolunda gerekli beslenmenin ardından sağlık kontrolleri için Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldığını belirtti.

Bertan, "Allah'a şükürler olsun bulduk. Allah, devletimizden, milletimizden ve jandarmamızdan razı olsun. Yoğun bir çaba, uğraş ve ilgiyle arama çalışması yapıldı. Coşkun'u sağ salim bulduğumuz için mutluyuz." diye konuştu.

 

Şırnak'ta kaybolan zihinsel engelli kişi bulundu

Şırnak'ta kaybolan zihinsel engelli kişi bulundu

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.