Şırnak'ta Kurum Müdürleri Neden Değişiyor!

Şırnak'ta Kurum Müdürleri Neden Değişiyor!

Son 7 yılda Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 7 tane müdür atandı. En son olarak 5 ay önce atanan Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Mirza Çazım'ın yerine tekrar yeni bir müdür getirilerek görev yeri değiştirildi. Kurum müdürleri neden değiştiriliyor?

Şırnak son günlerde atama kararları ve yöneticilerin değişmesi ile gündeme geliyor. Şırnak'ta son 7 yıldır Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gelen yöneticiler birer birer görevden alınarak başka yere atanıyor. Son 7 yılda 7 tane yönetici değiştiren Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde neler oluyor? neden yöneticiler görevden alınıp başka bir yere atanıyor? Bu soruların cevabı ne yazık ki bir türlü cevap bulamıyor. En son olarak 5 ay önce Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mirza Çazım'ın yerine İzzettin Aydın getirildi. Vatandaşlar bu kadar kısa sürelerde kurum müdürlerinin değişmesini garip bularak akıllarına türlü türlü soruların geldiğini belirtiyor.

2016 yılından bu yana Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan ve görev yeri değiştirilen yöneticiler;

2016 yılında Nurettin Yılmaz görevdeydi. Daha sonra Nazan Şener kadrolu olarak göreve geldi. Daha sonra 2 kişi vekâleten göreve geldiler. Ahmet Özdemir, Mehmet Tatar. Mehmet Tatar 2 ay görevde kaldı. Peşinden Mirza Tetik atandı, ardından Mirza Çazım. Son olarak Çazım 5 ay 15 gün görevde kaldı. Çazım yerine de şimdi İzzettin Aydın atandı. Şırnak'a müdür dayanmıyor. Bu kadar müdür değişimiyle Şırnak'ta eğitimin sağlıklı olması nasıl beklenebilir. Burada zaten yeterli okul sayısı yok ve servis, yurt sıkıntısı da yıllardır sürüyor. Gelen hiçbir milli eğitim müdürü bu konuya çözüm getiremedi. Gelenlerin hepsi bir şeyler yapmadan yada yapamadan görevden alınıyor. Vatandaşlar bu konuda yetkililerden açıklama yapılmasını ve halkın aydınlatılmasını istiyor.

7 YILDA 7 YÖNETİCİ

2016’dan bu yana Şırnak’a atanan İl Milli Eğitim Müdürlerinin isimleri şöyle:

  1. •Nurettin Yılmaz
  2. •Nazan Şener
  3. •Ahmet Özdemir
  4. •Mehmet Tatar
  5. •Mirza Tetik
  6. •Mirza Çazım
  7. •İzzettin Aydın

Bir başka kurum olan Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü'nün de 2018 yılından bu yana 3 kez yöneticisi değişti.

ÜÇ KEZ SAĞLIK MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

2018 genel seçimlerinden bu yana 3 kez il sağlık müdürü değişti. Görevden alınan ya da istifa eden il sağlık müdürlerinin de isimleri şöyle:

•Uzm. Dr. Nedim Uzun

•Uzm. Dr. İsmail Başıbüyük

•Dr. Osman Özdemir

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum