Şırnak’ta Minik Öğrencilerin Yılsonu Heyecanı

Şırnak’ta Minik Öğrencilerin Yılsonu Heyecanı

Şırnak Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında öğrenim gören öğrenciler için Kapanış Programı düzenlendi.

Şırnak Merkez Mevlana Camii’nde düzenlenen programda İl Müftü Yardımcısı/Vekili İbrahim Sancar; “Bu eğitim öğretim yılında çok büyük gayretler sarf ettiniz, Kur’an harfleri, dualar, temel dini bilgiler, Hz. Peygamber’in Hayatı ve ahlakını öğrendiniz, hem dini hem de milli değerlerimizi de öğrendiniz. Bunun yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdiniz. Dolayısıyla dolu dolu bir eğitim öğretim sezonu geçirdiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere maddi ve manevi değerleri öğretmek bizim vazifemizdir. Hocalarımız bu görevleri layıkıyla yerine getirdiler. Sizleri bu başarılarınızdan dolayı kutluyor, ailelerinize ve sizleri yetiştiren hocalarınıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programda Kur’an-ı Kerim, dua, şiir ve ilahilerden sonra öğrenciler tarafından hazırlanan kadim oyunlar sergilendi. Programda Şube Müdürü Halil Kılınç; öğrenci, veli ve hocalara bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Programın sonunda İl Müftü Yardımcısı/Vekili İbrahim Sancar, Şube Müdürü Halil Kılınç ve Murakıp Veli Tatar öğrencilere madalya ve hediye takdim etti.

sirnakta-minik-ogrencilerin-yilsonu-heyecani-4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.