Şırnak’ta Narkotik Operasyonu: 1500 Gencin Zehirlenmesi Engellendi
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik yürüttüğü teknik ve fiziki takiplere bir yenisini ekledi. "Şehri Nuh" olarak bilinen Şırnak’ta zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen baskında, kentin huzurunu bozmaya çalışan şahıslara darbe indirildi.
500 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi
Narkotik suçlarla mücadele ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda, piyasaya sürülmeye hazır halde yarım kilo (500 gram) metamfetamin maddesi ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, ele geçirilen bu miktarın yaklaşık 1500 gencin zehirlenmesinin önüne geçtiğini vurguladı.
2 Şüpheli Gözaltında
Olayla ilgili olarak uyuşturucu madde ticareti yapma hedefinde olduğu değerlendirilen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.
"7/24 Görev Başındayız"
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan resmi açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin tavizsiz bir şekilde devam edeceği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Uyuşturucu madde tacirleri, torbacılar ve hemşehrilerimizi zehirlemek isteyen odaklarla mücadelemiz kararlılıkla sürecektir. Şırnak’ımızın huzuru ve gençlerimizin geleceği için 7/24 görevimizin başındayız."
İl genelinde huzur ve güven ortamının korunması amacıyla denetim ve operasyonların artarak devam edeceği bildirildi.
Kaynak:Cemal KÜLTER

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.