Şırnak'ta O Kuruma 40 Personel Alımı Yapılacak: İşte Başvuru Detayları

Şırnak'ta O Kuruma 40 Personel Alımı Yapılacak: İşte Başvuru Detayları

Şırnak'ın Cizre ilçe Belediyesi'ne resmi gazetede yayımlanan ilana göre 40 Zabıta ve İtfaiye eri alımı yapılacak. 18 aralık pazartesi başvurusu başlayan ilan için bugün son gün. İşte başvuru şartları ve detaylar.

Şırnak'ta belediyeye 40 personel alımı yapılacak. Şırnak'ın Cizre İlçe Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olmak üzere 40 memur alımı yapacak. Cizre Belediyesi yayımladığı duyuruda 20 zabıta memuru ve 20 itfaiye eri alımı yapacak. Memur alımlarında ikamet şartı aranmamaktadır. Şırnak ve tüm illerden başvuru yapılabiliyor. Yayımlanan ilanda 18 Aralık Pazartesi başvurular başladı ve 22 aralık Cuma günü yani bugün kayıtlar son buluyor. Mesai saati bitimine kadar başvurunuzu Cizre Belediyesi'ne yapabilirsiniz.

İşte alınacak 40 memur alımı için tüm detaylar ve şartlar.

20 ZABITA MEMURU ALIMI YAPILACAK

  • Lisans ve herhangi bir bölümden mezun adaylar için 12 kişilik zabıta memuru alımı olacak. 12 kişilik kadronun 4’ü kadın adaylar için ayrıldı.
  • Lisans mezunu adaylar KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor.
  • Ön Lisans ve herhangi bir bölümden mezun adaylar için 8 kişilik zabıta memuru alımı olacak.
  • Önlisans mezunu adaylar KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Başvuracak adayların en az B sınıfı ehliyeti olması gerekiyor.

20 İTFAİYE ERİ ALINACAK

  • Lisans ve herhangi bir bölümden mezun adaylar için 9 kişilik itfaiye eri alımı, 9 kişilik kadronun 4’ü kadın adaylara ayrıldı.
  • Ön lisans İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Acil Durum ve Afet Yönetimi ön lisans bölümlerinin birinden mezun adaylar için 11 kişilik itfaiye eri alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  1. İlan edilen zabıta memuru ve itfaiye eri kadroları için belirtilen mezuniyet şartlarını taşımak, 2022 KPSS puanı belirtilen en az 60 asgari KPSS puanını almış olmak,
  2. Zabıta memuru ve itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması, (Boy ve kilo tespitleri Belediye tarafından yapılacaktır.)
  3. Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak,
  4. İtfaiye eri kadrosuna başvuracak adaylar için sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları,
  5. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,
  6. En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURU HANGİ BELGELER İSTENİYOR?

Başvuru formunu Cizre Belediyesinden veya Belediyenin www.cizre.bel.tr internet adresi üzerinden temin ediniz. Elektronik ortamda doldurarak çıktısını alıp imzalayacakları başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyeceklerdir.

  1. Hangi kadroya başvuracağına dair dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)
  2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi ya da barkotlu/karekodlu geçici kimlik belgesi,
  3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı, noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınmış karekodlu mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediye tarafından tasdik edilebilir.)
  4. Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Cizre Belediyesince tasdik edilebilir.)
  5. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya barkodlu/karekodlu geçici sürücü belgesi (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri Belediyem tarafından tasdik edilebilir),
  6. KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,
  7. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,
  8. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  9. 2 adet vesikalık fotoğraf.


BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK? BAŞVURU TARİHLERİ

Adaylar, yazılı ve uygulamalı sınava katılabilmek için;

  • 18/12/2023-22/12/2023 tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai saatleri içerisinde 08.00-12.00 ile 13.00-17.00), başvuru formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte, sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Cizre Belediye Başkanlığı Cizre Belediyesi Sur Mahallesi Memuzin Bulvarı Belediye Hizmet Binası Cizre/ Şırnak adresine şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.
  • Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  • Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular Belediye tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır.

BÜTÜN DETAYLAR… BELEDİYE İLANI İÇİN TIKLAYINIZ (PDF)

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.