Şırnak’ta Sağlık Alanında Özellikli Birimler Kuruluyor

Şırnak’ta Sağlık Alanında Özellikli Birimler Kuruluyor

Şırnak Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın, sağlık yatırımları ile yanık ünitesi gibi özellikli birimlerin kurulması çalışmasını müjdeledi.

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal, Şube yönetimi ve Sağlık-Sen İşyeri temsilcileri ile birlikte Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Uzm. Dr. Suat Altın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müdür Altın, heyetin ziyaretinde bölgedeki sağlık çalışanların çalışma koşulları ve sağlık tesislerin fiziki durumları ile ilgili değerlendirmelerde bulunulurken, Şırnak genelinde projeleri devam eden sağlık yatırımları ile yanık ünitesi gibi özellikli birimlerin kurulması çalışmasını müjdeledi.

Başkan Anmal; “Bizlere bu haberin müjdelenmesi heyet olarak bizleri önümüzdeki günlerde kurulacak ve revize edilecek sağlık tesislerin halkımıza daha rahat ve nitelikli sağlık hizmetin sunacağına müşahade etmenin gururunu yaşattı” dedi.

Heyetin ziyaretinde ayrıca sağlık hizmetleri üzerinde değerlendirmelerde bulunularak sendikal çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Sağlık gibi insan hayatının yaşantısı için fedakarlık ve özveri isteyen İl Sağlık Müdürlüğü görevine başlayan Uzm. Dr. Suat Altın da şube başkanlığı ve işyeri temsilcilerinin ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal; “Şırnak’tan çevre illere yapılan sevklerin önüne yanık ünitesi gibi özellikli birimlerin kurulması ile geçmeyi hedefleyen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat Altın’a İl Sağlık Müdürlüğü görevinde başarılar diler Yüce Allah’tan muvaffakiyetler dilerim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.