Şırnak'ta Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin Son Saatler: Kayıtlar Bitiyor

Şırnak'ta Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İçin Son Saatler: Kayıtlar Bitiyor

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü ve TMY statüsünde Şırnak'ta 2 işçi alımı yapacağını duyurmuştu. İŞKUR üzerinden alınacak personel alımı bu gün itibari ile son bulacak. İşte şartlar ve detaylar...

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü ve TMY statüsünde Şırnak'ta 2 işçi alımı yapacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurular bitmeden kaydınızı online yapabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında “temizlik görevlisi” olarak istihdam edilmek üzere Şırnak dahil bir çok ilde 419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (TMY) statüsünde sürekli işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı’nın 419 işçi alımı içerisinde Şırnak'ta 2 işçi alımı yapılacak. 4 Aralık tarihinde başlayan başvurular bugün iti bari ile son bulacak.

İşte şartlar ve detaylar;

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

18 yaşını tamamlamış olmak.
İlan tarihi itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (04 Aralık 1983 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).
En az ilkokul mezunu olmak,
Kamu kurumlarına eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların işe alınmasına dair yönetmelik kapsamında başvuran kişilerin durumlarını belgelemeleri için eski hükümlü belgesi veya terörle mücadeleden yaralandığını gösteren belge gereklidir.

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN? BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Buna göre adaylar, 4-8 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) Esube.iskur.gov.tr adresinden başvurularını yapabilecek.

İŞÇİ ALIMI SONUÇLARI NASIL BELİRLENECEK?

Başvuruların tamamlanması ile sınava alınacak asıl ve yedek listeler kura ile belirlenecektir. Kura ile seçilenler sözlü sınava tabi tutulacak.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.