Şırnak'ta silah kaçakçılarına büyük darbe: 1 Kişi Gözaltına Alındı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen adrese yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda birçok mühimmat ele geçirildi ve 1 şahıs gözaltına alındı.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen adrese yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, farklı bir ilden gelen, içerisinde silah ve silah parçaları olduğu tespit edilen adrese düzenlenen işyerine yapılan operasyonda çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi.

İl Emniyet müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin düzenlediği operasyonda A.S. isimli şahıs gözaltına alındı.

kacakcilik.png Ele Geçirilen Malzemeler

İş yerinde yapılan aramada, 26 adet tabanca, 2322 adet 7x62 mm çapında fişek, 600 adet 7.62x51 mm çapında fişek, 107 adet 7x65 mm çapında fişek, 50 adet 357 Mag ibareli fişek, 17 adet otomatik tüfeğe ait seyyar dipçik, 17 adet otomatik tüfeğe ait üst kapak, 16 adet silah pimi, 10 adet alev gizleyici, 3 adet namlu uzatıcı, 58 adet 47 silah şarjörü, 18 adet tabanca şarjörü, 7 adet silah kabzası ve 25 adet silah el kundağı bulundu.

İlgili Haberler

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.