Şırnak'ta Sokak Köpekleri Bir Öğretmene Saldırdı: Hastaneye Kaldırıldı

Şırnak'ta Sokak Köpekleri Bir Öğretmene Saldırdı: Hastaneye Kaldırıldı

Alınan bilgilere göre Şırnak'ta sokakta başıboş gezen köpekler tarafından Cumhuriyet Ortaokulu'nda görev yapan Öğretmen Emine İ. 'ye saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan öğretmenin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Şırnak merkez cumhuriyet mahallesinde başıboş gezen köpekler okula giden öğretmene saldırdı.

Olay sabah saatlerinde, Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Emine öğretmen görevli olduğu okula giderken sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan hoca can havliyle köpeklerden kaçmak isterken Cumhuriyet meydanında bulunan merdivenlerden aşağı doğru yuvarlanarak dişini ve ayağını kırdı. Emine öğretmenin Şırnak Devlet Hastanesinde müşahade altında olduğu belirtildi.

Sokakta gezen başıboş köpeklere bir çare bulunması için defalarca bu konuyu gündeme getirdik. Ama başta Şırnak Belediyesi olmak üzere ve diğer yetkili kurumlardan her hangi bir adım atılmadı. İlla birilerinin canının yanmasından sonra bir şeyler yapılmaya kalkışılır o zaman da geç olur. Buradan tekrar yetkililere sesleniyoruz sokakta başıboş gezen köpeklere derhal bir çare bulun. Vatandaşlar işine, okuluna, markete her yere köpek korkusundan gidemiyor.

Şırnak Haber73 Ailesi olarak hocamıza geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.