Şırnak’ta Tarım Çalıştayı Yapıldı

Şırnak’ta Tarım Çalıştayı Yapıldı

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı koordinesinde ve Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ev sahipliğinde "Şırnak İlimiz Tarım Çalıştayı" düzenlendi.

Çalıştay kapsamında kent merkezi ve ilçelerde tarımsal potansiyelinin arttırılması ve tarımsal faaliyet gösteren kurumlarla koordinasyonun sağlanması için değerlendirmeler yapıldı.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda organize edilen tarım çalıştayında Tarımsal Projelerin Değerlendirilmesi, Uygulanması Gereken Projelerin Tespiti ve Planlanması, Coğrafi İşaretler, Yöresel Ürünlerin Markalaşması ve Küçük Aile İşletmeciliği gibi konular ele alındı. Ayrıca ilçe bazlı projeler ve proje paydaşlarına sunulan katkılar değerlendirildi.

Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili Hurşit Acar, İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldız, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Temsilcileri, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Şırnak Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Berk Oğuz, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, Ziraat Odaları Başkanları, STK Temsilcilerin katıldığı tarım çalıştayı verimli geçti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.