Şırnak’ta Tayini Çıkan Hakim ve Savcılar İçin Veda Programı Düzenlendi

Şırnak’ta Tayini Çıkan Hakim ve Savcılar İçin Veda Programı Düzenlendi

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 2024 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında tayini çıkan hakim ve Cumhuriyet savcıları için Şırnak’ta duygusal bir veda programı gerçekleştirildi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun 2024 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile görev yerleri değişen Hakim ve Cumhuriyet Savcıları için düzenlenen veda programı, Şırnak’ta bir otelde büyük bir katılımla gerçekleşti. Veda yemeğine Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah Şahin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Aslan, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim Aysu, 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mediha Eda Şahin, hakimler, Cumhuriyet savcıları ve Şırnak adliyesi personeli katıldı.

Programda, tayini çıkan hakim ve Cumhuriyet savcılarına plaket takdim edildi. Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı Hayrullah ŞAHİN, yaptığı konuşmada, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti ve onuru dile getirerek, tayini çıkan meslektaşlarına yeni görev yerlerinde huzurlu ve başarılı bir çalışma hayatı diledi. Başsavcı Şahin, ayrıca tayini çıkan hakim ve savcılarla bugüne kadar sürdürdükleri uyumlu çalışmanın önemine vurgu yaparak, bundan sonraki süreçte de aynı başarıyı sürdüreceklerine inandığını belirtti.

Program, toplu fotoğraf çekimi ve tüm katılımcılar arasında güzel anılar ile hoş sohbetlerle son buldu.

2.jpg

3.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.