Şırnak'ta Tır Şoförleri 4 Gündür Mahsur: Kurtarılmayı Bekliyorlar

Şırnak'ta Tır Şoförleri 4 Gündür Mahsur: Kurtarılmayı Bekliyorlar

Şırnak ve çevresinde yağan yoğun kar yağışından dolayı sürücüler mahsur kaldı. Geçtiğimiz günlerde, Hakkari - Şırnak Karayolu (Köprülü - Ortaköy arası) yoğun tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle geçici olarak ulaşıma kapatılmıştı.

Şırnak ve çevre illerde yağan yoğun kar yağışından dolayı bir çok yol trafiğe kapandı. Bunlardan bir tanesi de Şırnak - Hakkari Karayolu, 4 gün önce geçici olarak kapatılan yol hala ulaşıma açılmadı, kapanan yolda tır sürücüleri mahsur kaldı. Yüksekova Halkın Sesi Haber sitesinde Mehmet Özkan'ın haberine göre,

Şırnak, Hakkari ve Van'da 3 gündür etkisini sürdüren kar yağışı yüksek kesimlerdeki yerleşim yerlerinde hayatı olumsuz yönde etkiledi.

kar.png Kapalı Yol

Şırnak - Hakkari Karayolunun (Köprülü - Ortaköy arası) yoğun tipi ve çığ tehlikesi nedeniyle geçici olarak ulaşıma kapatılmıştı. 4 gündür Yemişli köyü mevkiinde mahsur kalan Tır sürücüleri ise yetkililerden yardım bekliyor.
Yiyeceklerinin ve yakıtlarının bitme noktasına geldiğini belirten şoförler, Yolun bir an önce açılması için Karayolları ekibinin çalışma başlatmasını söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.