Şırnak'ta TOKİ Konutları İçin Kura Çekimi Yapılacak

Şırnak'ta TOKİ Konutları İçin Kura Çekimi Yapılacak

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yapımı tamamlanan 5 TOKİ konutunun kura çekimi yapılacak. Konu ile ilgili Şırnak Valiliği açıklama yaptı.

Şırnak Valiliği resmi internet sitesinde yer alan basın açıklamasına göre, Şırnak'ta evleri yıkılan vatandaşlara Cizre ilçesi Sur Mahallesinde yapımı tamamlanan TOKİ konutlarında ev verileceği belirtildi. Kuraya katılmak isteyen vatandaşların kuraya girmek için taleplerini 21 marta kadar Şırnak Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor.

Konu İle İlgili Açıklama Yapan Şırnak Valiliği Şu İfadelere Yer Verdi;

"Cizre İlçesi Sur Mahallesi Bozalan (Konak) Mahallelerinde yapımı tamamlanan rezerv yapı alanlarında 5 adet konut stoku vardır. Şırnak Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nde Noter huzurunda 22.03.2024 tarih ve saat 15:30'da kura yolu ile dağıtımı yapılacaktır. Şırnak Merkezde olup etap içi (uygulama alanı içinde) ile Cizre İlçesinde uzlaşma sağlamış ve şimdiye kadar hiç konut almamış hak sahibi vatandaşlarımızın konutlar için kuraya girme taleplerini 21.03.2024 tarihine kadar Şırnak Kentsel Dönüşüm Müdürlüğüne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir." denildi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.