Şırnak’ta Trafo Boşluğuna Düşen 7 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı
Olay, Gazi Paşa Mahallesi Prestij Caddesi’nde, Şehit Şafak Mehmet Esin İlkokulu yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede bisiklet süren 6-7 yaşlarındaki çocuk, trafonun arka kısmında bulunan tehlikeli boşluğa düştü.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralandığı belirtilen çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından bölgede bulunan tehlikeli alanla ilgili güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğu yönünde tepkiler oluştu. Çevre sakinleri, özellikle çocukların yoğun olarak kullandığı bölgede benzer bir olayın yaşanmaması için trafonun arkasındaki boşluğun korkulukla kapatılmasını ve gerekli güvenlik tedbirlerinin bir an önce alınmasını istedi.
Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.