Şırnak'ta Uluslararası Molla Ahmed El-Cezeri Sempozyumu Değerlendirme ve Kapanışı Yapıldı

Şırnak'ta Uluslararası Molla Ahmed El-Cezeri Sempozyumu Değerlendirme ve Kapanışı Yapıldı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Şırnak Üniversitesi öncülüğünde düzenlenen Molla Ahmed El Cezeri Sempozyumu bugün itibari ile sonlanıyor. 11 Ekimde başlayan sempozyuma çok sayıda katılımcı katıldı.

Şırnak Valiliği, Şırnak Üniversitesi, Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesinin iş birliğinde düzenlenen 2'inci Uluslararası Molla Ahmed El-Cezeri Sempozyumu değerlendirme ve kapanışı yapıldı. Sempozyumun birinci gününde gerçekleştirilen üç oturumun ardından ikinci gününde de dört oturum gerçekleştirildi.
Değerlendirme ve kapanış oturumu Cumhurbaşkanı danışmanı Gülşen Orhan, Şırnak Üniversitesi Rektörü Abdurrahim Alkış, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, Prof. Dr. M. Nesim Doru katılımı ile yapıldı.

mollla-ahmed.jpg Molla Ahmed El Cezeri Sempozyumu

Kapanış oturumunda konuşan Gülşen Orhan, muazzam ve muhteşem şekilde organize edilen sempozyumun hayırlı olmasını diledi.
Molla Ahmet El-Cezeri Sempozyumu kapanış oturumu sonrası şiir ve kaside yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Sempozyuma katılım gösteren akademisyenlere ilçe kaymakamı tarafından katılım belgeleri takdim edilerek, katkı ve katılımları için teşekkür edildi.
Sempozyumun 2'inci gününde katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi. Akşam 20.00'da yapılan şiir ve ilahi dinletisi ile sempozyum son buldu.

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.