Şırnak’ta Uyuşturucuya Geçit Yok: 6 İlçede Eş Zamanlı Narko Alan Uygulaması

Şırnak’ta Uyuşturucuya Geçit Yok: 6 İlçede Eş Zamanlı Narko Alan Uygulaması
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Narko Alan uygulamalarının 28’incisi, il merkeziyle birlikte 6 ilçede eş zamanlı gerçekleştirildi; şüpheli araç ve şahıslar mercek altına alındı.

Şırnak’ta uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar yeni bir boyut kazandı. Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Narko Alan” uygulamalarının 28’incisi, geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi.

İl merkeziyle birlikte 6 ilçede eş zamanlı yapılan denetimlerde, narkotik ve asayiş ekipleri kritik noktalarda uygulama noktaları oluşturdu. Şüpheli araçlar detaylı şekilde aranırken, şahısların GBT sorgulamaları yapıldı. Özellikle vatandaşların yoğun bulunduğu alanlarda güvenlik çemberi oluşturularak suçun kaynağında önlenmesi hedeflendi.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, bu tür uygulamaların 2026 yılı boyunca farklı zaman ve bölgelerde aralıksız devam edeceğini bildirdi. Amaçlarının, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden unsurlara karşı etkin bir mücadele yürütmek olduğu ifade edildi.

2.jpg

3.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.