Şırnak'ta Yeni Bir Alan İnşa Edildi! Burada Servis Dahil Her Şey Ücretsiz!

Şırnak'ta Yeni Bir Alan İnşa Edildi! Burada Servis Dahil Her Şey Ücretsiz!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Gençlik Spor Bakanlığı ve Uludere Belediyesi tarafından vatandaşlar için mesire alanı ve halı saha inşa edildi. Üstelik yeni inşa edilen bu alanda servis dahil her şey ücretsiz.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından, 2000 rakımlı Avaspi Yaylası'nda modern bir mesire alanı inşa edildi. Yaylada yapılan tesiste halı saha ve mesire alanı yer alıyor. Vatandaşlar bu tesiste bulunan her şeyden ücretsiz bir şekilde yararlanıyor. Ayrıca halı sahada maç yapmak isteyenler için de belediye ücretsiz araç tahsis ediyor.

aw087977-04.jpg Uludere

Beytüşşebap, Uzungeçit ve Uluderelilerin yoğun kullandığı bölgede yapılan mesire alanında açık halı saha yapılarak hizmete sunuldu. Belediye, spor tesisine gitmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis imkanı sunuyor. Bir zamanlar silah seslerinin yankılandığı dağlarda artık top ve sporcuların sesleri yankılanıyor.

aw087977-03.jpg Uludere

Vatandaşlardan Muhammet Aras Encü, maç yapmak için kilometrelerce geldiğini belirterek, "Yaylamızda güzel bir saha yapıldı. Kar manzaralı bir maç yaptık. Burayı yapan başkanımıza çok teşekkür ederim. Herkesi bu güzel yere davet ediyorum" dedi.
Serdar Alkın ise arkadaşlarıyla güzel bir maç yaptıklarını ifade ederek, "Güzel bir saha yapılmış. Arkadaşlarla beraber maçımızı yaptık. Gençlerimize yönelik sürekli faaliyetleri var. Burada her şey ücretsiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

aw087977-08.jpg Soyunma Odası
aw087977-05-1.jpg Uludere Beyazsu Mesire Alanı

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.