Şırnak'ta Yetim ve Öksüzlere Kırtasiye Malzemesi Yardımı Başlatıldı

Şırnak'ta Yetim ve Öksüzlere Kırtasiye Malzemesi Yardımı Başlatıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde Kızılay şube müdürlüğü ilçede bulunan yetim ve öksüzler için kırtasiye yardımı kampanyası başlattı.

Şırnak'ın İdil İlçesinde faaliyet gösteren Kızılay Şubesi, İlçedeki yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için Kırtasiye yardım kampanyası başlattı.
İdil Kızılay Şubesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için ilçedeki okullarda eğitim gören yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için kırtasiye yardımı kampanyası başlattı.
Türkiye'de akaryakıta her geçen gün artarak gelen zam ve bu zamlara paralel olarak artan fiyatlar dar gelirli ailelerin belini büküyor. İdil Kızılay Şubesi de okula gidecek olan yetim,öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için "Kırtasiye Yardımı" adı altında yardım kampanyası başlattı.
İdil Kızılay Şubesinin kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kırtasiye fiyatlarının pahalılığından dolayı yetim ve düşük gelirli ailelerin alım gücünün yetersiz olması nedeniyle bu ailelerimize destek amaçlı İdil Kızılay Şubesi tarafından başlatılan bu anlamlı yardım kampanyasına İdilli vatandaşlarında destek vermesini bekliyoruz. Bir yetimin sevinmesine siz de ortak olun. Bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerin açıklama kısmına "KIRTASİYE" yazarak aşağıdaki hesap numarasına bağış yapabilirler.


KIZILAY İDİL ŞUBESİ HESAP NO:
TR11 0001 0006 2900 0018 6875 87

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.