Şırnak’taki Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Doğan’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Yayınlanma:
Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Osman Geliş ve kentte faaliyet gösteren çeşitli oda ve kooperatiflerin başkanları, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Yavuz Doğan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Ziyarete; TSO Başkanı Osman Geliş, Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ekrem Ertaş, Şırnak Şoförler Odası Başkanı Muhittin Caner, Şırnak 5 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Katar, Şırnak Kömür Eleme ve Paketleme Kooperatifi Başkanı Sadık Gökalp, Şırnak Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Kazım Ülger ile TSO Meclis Üyesi Erdem Oğrak katıldı.
Gerçekleştirilen görüşmede, Şırnak’ın güvenlik ve huzur ortamının yanı sıra kentteki iş dünyasının beklentileri ve talepleri üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
TSO Başkanı Osman Geliş, İl Emniyet Müdürü Yavuz Doğan’a yeni görevinde başarılar dileyerek, ziyaretin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kaynak:Şilan BAHŞİŞ
Resmi İlanlar
Şırnak

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.