Şırnak'tan Hakkari'ye Gidecek Olanlar Dikkat! Kritik Uyarı Yapıldı

Şırnak'tan Hakkari'ye Gidecek Olanlar Dikkat! Kritik Uyarı Yapıldı

Hakkari bölgesine yoğun yağışının yağması ile beraber, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan Şırnak-Hakkari yolunu kullanan vatandaşlara uyarı yaptı. Başkan dağlardan düşen kayalara dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Kar ve yağmur yağışının başlaması ile beraber Şırnak- Hakkari güzergahındaki yollarda bir hayli tehlikeli olmaya başladı. Yağışların şiddetlenmesi ile beraber dağlardan yola kaya parçaları düşüyor. Sürücülerin bu konuda dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Hakkari şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili olmaya başlarken, yüksek kesimler ise beyaza büründü.

hakkari.jpg Hakkari

Metroloji 14. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından akşam saatlerinde karla karışık yağmur etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde etkisini sürdüren yağışlar belirli aralıklarla devam ediyor. Merzan, Berçelan ve Karşıyaka mahallelerinin üs kesimleri beyaza bürünürken, Durankaya beldesi yolundaki Şivekür bölgesinde ise kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.
Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, karla karışık yağmur nedeniyle Hakkari-Van-Çukurca-Şırnak kara yolu için kaya uyarısında bulunarak, sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Hakkari Belediyesi ekipleri de herhangi bir sorun yaşanmaması için bütün personel ve araç gereçleriyle 7/24 teyakkuzda bekliyor.

hakkari-1-001.jpg Hakkari

Kaynak:İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.