Şırnak'tan Yürek Isıtan Bayram Kampanyası: 2 Bin Çocuğa Bayramlık Sevinci
Şırnak'ın duyarlı muhtarlarından Metin Biter, bayramda yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmek için örnek bir kampanya başlattı. "Bu Bayramda Bir Çocuğun Sevincine Ortak Olalım" sloganıyla yola çıkan Biter, maddi durumu yetersiz olan 2 bin çocuğa bayramlık kıyafet hediye etmeyi hedefliyor.
Bayram Sevincine Ortak Olma Çağrısı
Bayrama sayılı günler kala harekete geçen Muhtar Metin Biter, tüm hayırseverlere seslenerek şu duygusal çağrıda bulundu: "Herkesin bayrama mutlu girmesini istiyoruz. Çocuklarımızın bayram sevincine ortak olmak, onların yüzünü güldürmek için desteklerinizi bekliyoruz."
Nasıl Destek Olabilirsiniz?
Bu anlamlı kampanyaya destek vermek isteyen yetkililer, iş insanları, esnaflar ve tüm hayırseverler, Muhtar Metin Biter ile 0532 065 16 86 numarası üzerinden iletişime geçerek katkıda bulunabilirler.
Kaynak:Mehmet DEMİRHAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.