Sosyal medyanın konuştuğu Şırnak’taki stadyumda ünlü fenomen futbol oynadı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde bulunduğu konum ve manzarası nedeniyle sosyal medyada çok paylaşılan stadyum ilgi çekmeye devam ediyor. Ünlü fenomen Ragıb Narin stadyumda futbol oynayarak, bir milyon takipçisi bulunan hesabından paylaşım yaptı.

Uludere ilçesinde Hilal Baraj Gölü’ne hakim 300 kişilik kapasiteli stadyum, yüksek engebeli ve baraj manzarası olan bir konumda olması nedeniyle sosyal medyada paylaşılan videolar ile ilgi çekmeye devam ediyor.

uludrstad05-1.jpg

ÜNLÜ FENOMEN HESABINDAN PAYLAŞTI

Ünlü sosyal medya fenomeni ve eski bir futbolcu olan Ragıp Narin stadyumda futbol oynayarak 1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ünlü fenomen, kendisine ait bir şarkının kılibindeki bir sahnede Cizre İsmail Ebul-İz El-Cezeri Köprüsüne yer vermişti. Stadyum ayrıca bir çok sosyal medya hesaplarından paylaşılmaya devam ediliyor.

uldstad04-1.jpg

FUTBOLCULAR ADINI DUYURMAK İSTİYOR

Şırnak 1. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Uluderespor Kulübü takımı, manzarasıyla ilgi gören sahada çalışmalarını sürdürüyor. Futbolculardan 17 yaşındaki Ekrem Yarar, sol kanat oyuncusu olduğunu söyledi. Yarar, “Costa Brava Futbol Turnuvasında gol kralı oldum, İspanya’da oynadım. İspanya’dan sonra Trabzonspor’a transferim gerçekleşti. Cehver başkanımızın bu kulübü kurduğunu duydum ve ben de katılmak istedim. Memleketime destek olmak istedim. Çok iyi oyuncular var, birbirimize güveniyoruz, inşallah adımızı duyuracağız.” Diye konuştu.

211965-35211954-ul.jpg

STADYUM İÇİN MERAK EDİLEN O KONU CEVAPLANDI

Hilal Belediye Başkanı Cehver Benek, “Şu an ilçede 350’nin üzerinde genç var. Bütün gençlerimizi burada toplayacağız.” diyen Benek, sporcuların yol ve tüm masraflarını üstlendiklerini belirtti.

Herkesin topların baraj gölüne düşeceğini söylediğini ifade eden Benek, bunun için de tedbir aldıklarını anlatarak, barajın çevresine tel örgü ve file çektiklerini söyledi.

SOSYAL MEDYADA YAPILAN BAZI YORUMLAR

Stadyum için sosyal medyadan yapılan bazı yorumlarda olumlu, bazı yorumlarda da eleştirildi. İşte yapılan bazı yorumlar.

srnkuldstad02-1.jpg

srnkuldstad01-1.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.