Şube Müdürü Öztekin İçin Veda Yemeği Verildi

Şube Müdürü Öztekin İçin Veda Yemeği Verildi

Şırnak İl Müftülüğü Şube Müdürü Ertuğrul Öztekin İçin Veda Yemeği Verildi.

Şırnak İl Müftülüğü Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürü iken Malatya İli Battalgazi İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne atanan Ertuğrul Öztekin bugün itibarıyla görevinden ayrıldı.

İl Müftülüğü daire personeli tarafından Müdür Öztekin onuruna veda yemeği tertip edildi. Yemeğe katılan İl Müftüsü Ahmet Dilek: Yaklaşık üç yıllık görev süresince müdürümüz ilimize bir çok hizmetler yaptı. Bu süre boyunca elinden gelenin en iyisini yaptığına şahit olduk. Her gelen elbet bir gün gidecektir. Önemli olan ardından hoş bir seda bırakmaktır. Her devlet görevlisinde olduğu gibi müdürümüz de burada görev süresini doldurup vatanımızın başka bir yerinde görevini icra edecektir. Müdürümüze Şırnaklılar ve İl Müftülüğü adına teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Ardından söz alan Müdür Öztekin: “Buradaki görevim üç buçuk yıl oldu. Şırnak’a gelmek zor gitmek daha zor. Çünkü gelirken farklı saiklerle geliniyor ama giderken de farklı şeyler yüklenerek gidiliyor. Geldiğimiz günden bu yana mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdürme gayreti içerisinde olmaya çalıştık. Bütün personeli kendi kardeşimiz gibi gördük. Belki bazen kırdığımız arkadaşlarımız olmuştur. Ama bunlar kendi nefsimiz için değil vatandaşlarımıza karşı olan hizmetlerimizi daha iyi yerine getirebilmek içindi. Hepinizden çok memnunum. Allah razı olsun. Bundan sonra sizlerin de Malatya’da bir kardeşi var. Bizden yana hakkımız varsa helaldir sizler de haklarınızı helal edin.” şeklinde duygularını dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftülüğü personeli adına Müftü Dilek, Müdür Öztekin’e plaket takdim ederek kendisine yeni görev yerinde başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.