Taraftardan Çağrı! Şırnak Petrol Spor’a Erken Sahip Çıkın

Taraftardan Çağrı! Şırnak Petrol Spor’a Erken Sahip Çıkın

Geçtiğimiz sezon ligin başlamasına 10 gün kala takımı kurulan Şırnak Petrol Spor’da yine aynı hatanın yaşanmaması için taraftardan çağrı geldi. Taraftarlar başarı için takıma erken sahip çıkılmasını istedi.

Şırnak Petrol Spor 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta mücadele etti. Geçtiğimiz sene yönetimde yaşanan sorunlar, transferde oluşan aksaklıklar, takımın sahipsiz bırakılmasından dolayı ligin başlamasına 10 gün kala mevcut başkan Lokman Besen elini taşın altına koyarak takımı sahiplenmişti. 10 gün kala takımı kuran, teknik direktör ve bir çok futbolcu alan Başkan Besen ve yönetimi kısa sürede büyük başarılara imza attı. 10 günde kurulan bir takımdan beklenmeyecek derece de puan alan, mücadele eden takım devre arasında teknik direktör değişikliği, bazı oyunların gönderilmesi ve yeni transferlerin takıma adaptasyonundan kaynaklı düşüş yaşadı.

Buna rağmen çıktığı 24 maçtan 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi alan Şırnak Petrol Spor 47 puanla 4’üncü sırada yer aldı.

Şırnak Petrol Spor’un taraftar grubu UltraCudi taraftar Grubu geçen sene düşülen hatayı düşülmemesi için Şırnak’ın Valisine, Milletvekiline, Belediye Başkanına, Siyasilere, işadamlarına ve Şırnak halkına çağrıda bulundu.

UltraCudi taraftar grubundan yapılan açıklama da ; “Bir memleketin gelişimi kültür ve sporla gerçekleşir. Kültürümüzü yaşıyoruz ama memleketimizin bir profesyonel ligde mücadele eden kulübü yoksa memleketimiz gelişmez ilerlemez. Bir marka haline gelebilmemiz için spor faaliyetlerinde öncü olmamız lazım. Takımımızı son 10 gün kala kurup ve şampiyonluk bekliyorsak bu büyük bir yanılgıdır, kandırmadır. Memleketimizin tüm dinamiklerinin birleşmesi gerektiği, herkesin elini taşın altına koyması gereken desteğin sağlanması ve memleketçe #yükselişsezonu şiarıyla hemen şimdi gereken çalışmaları yapmamız lazım. Biz isteriz ki Lokman Besen başkan devam edip yönetimi de taraftarın seçtiği taraftarların istediği bir yönetim şekli olması. Valimiz, Belediye başkanımız Milletvekillerimiz, iş insanlarımız esnaflarımızın destekleriyle 17 yıllık profesyonel lig hasretini sonlandırmak ve ivedilikle çalışmalara başlanmasını istiyoruz” denildi.

UltraCudi taraftar grubu, 10 gün içerisinde gerekli desteğin verilmemesi durumunda basın açıklamaları ve protesto yürüyüşlerine başlayacaklarını belirttiler.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.