Tarım ve Orman Bakanlığı Bin 500 Personel Alacak! Başvurular Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı Bin 500 Personel Alacak! Başvurular Başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şırnak dahil birçok ilde tarım işçisi alınacağını belirtti. Başvurular bugün itibari ile başlayıp 19 şubatta son bulacak. İşte başvuru şartları ve detayları.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 1500 tarım işçisinin alınacağını duyurdu.

İşte başvuru şartları ve detayları....

Tarım İşçisi Alımı İçin Yönetmelik Hükümleri Uygulanacak

Bakan Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığınca taşra teşkilatında kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümleri uyarınca istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alınacağını açıkladı. Bakan Yumaklı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Tarım ve Orman Bakanlığı ailemizin gücüne güç katmaya devam ediyor; geçtiğimiz aylarda duyurduğumuz 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıyoruz. Yeni mesai arkadaşlarımız için şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Alım İlanları İŞKUR Resmi İnternet Sitesinde Yayınlanacak

Bakan Yumaklı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu alım ilanlarının 13 Şubat - 19 Şubat tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacağı belirtildi.

persoens.png Personel Alım İlanı

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.