TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

TARSİM Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

         Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde, TARSİM Yetkilileri ve Şube ile İlçe Tarım ve Orman Müdürleri ve Personellerinin katılım sağladığı TARSİM bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

         Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya TARSİM Van Bölge Müdürü Meriç ÖZDEMİR ve Uzm. Ahmet Çetinkaya ve Uzm. Yrd. Sakine Dalğa, Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürü Selman DEMİREL, Şube/İlçe Tarım ve Orman Müdürlerimiz ve Personellerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

         Tarım Sigortaları bilgilendirme toplantısında konu hakkında TARSİM Van Bölge Müdürü Meriç Özdemir; Sigortanın Genel Şartları, Tarifeleri ve Talimatları ile Köy Bazlı Kuraklık Verim Sigortasının kapsamına giren tüm konular ele alındı. Mevcut yapılan çalışmalar ve ileriki dönemlerde yapılacak çalışmaların içeriği hakkında detaylı olarak konular değerlendirildi.

         Toplantıda konuşma yapan İl Tarım ve Orman Müdürü Selman Demirel; "Tarım Sigortalarının üretimi ve üreticilerimiz açısından geleceğin güvencesi olduğunu açıklayarak, Üreticilerimizin ve Çiftçilerimizin sigorta yaptırma oranlarının her geçen yıl artarak devam ettiğini belirterek, Üretici ve Çiftçilerimizi bu konuda bilgilendirilmesine devam edilecektir" dedi.

Toplantı soru ve cevap kısmına geçilerek sona erdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.