Tatar: Çözüm Bekleyen Sorunlar Üzerinde Titiz Çalışma Yürütülmelidir

Tatar: Çözüm Bekleyen Sorunlar Üzerinde Titiz Çalışma Yürütülmelidir

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesiyle beraber açıklamalarda bulunan Türk Eğitim Sen Şırnak Şube Başkanı Turgut Tatar; “Çözüm bekleyen sorunlar üzerinde titiz çalışma yürütülmelidir” dedi.

“Cennet vatanımızın dört köşesinden gelen siz değerli arkadaşlarım, ışığınıza muhtaç evlatlarımıza kaynak olmaya devam edeceksiniz” diyen Türk Eğitim Sen Şırnak Şube Başkanı Turgut Tatar; evlerine dönüş yapmış olan öğretmenlere iyi tatiller, yolda olanlara kazasız belasız hayırlı yolculuklar diledi.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında emek gösteren, gayret sarf eden tüm öğretmen, eğitim çalışanı ve öğrencileri kutladığını ifade eden Türk Eğitim Sen Şırnak Şube Başkanı Turgut Tatar; “Bu irfan çatısı altında hepinizi bir arada görmekten ve hepinizi de selâmlamaktan son derece mutluyum. Ülkemizi gerçek hedefe ulaştırmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanı kurtaran asker ordusu, diğeri milletin geleceğini yoğuran irfan ordusudur. Bu iki ordunun her ikisi de kıymetlidir, yücedir, verimlidir, saygıdeğerdir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ;"Bir millet eğitim ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuyla mümkündür." Hepiniz bu mukaddes ordunun birer neferisiniz. İnsanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. Bu şiarla görevlerini icra eden siz değerli öğretmen arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür edersek azdır. Geride kalmış eğitim -öğretim döneminin ülkemize, milletimize ve eğitim camiasının bütün bileşenlerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.