TBMM Başkanvekili Karaca'dan, Sağlık Bakanı Koca'ya tepki

TBMM Başkanvekili Karaca'dan, Sağlık Bakanı Koca'ya tepki

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çocukların dengeli beslenmesi gerektiği yönündeki sözlerine tepki göstererek, tüm devlet okullarında ücretsiz yemek verilmesi gerektiğini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün X (Twitter) hesabından; "Okul çağı, çocukların zihinsel ve fiziksel aktivitelerinin yüksek olduğu bir dönemdir. Dengeli ve yeterli beslenmeleri önem arz eder. Çocuklarımızın 3 ana ve en az 2 ara öğün olacak şekilde beslenmeleri uzmanlarca önerilmektedir" notuyla bir video yayınladı.

bakankoca1009tweet.jpg

KARACA TEPKİ GÖSTERDİ: GEREĞİNİ YAPIN

TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Bakan Koca’nın bu açıklamalarına X (Twitter) hesabından tepki gösterdi. Biçer Karaca’nın bugün yaptığı açıklama şöyle:

162927140-1694363814.jpg

“Çok doğru Sayın Bakan Fahrettin Koca. Çocuklar 3 ana 2 ara öğün beslenmelidir. O zaman saray ve hükümeti olarak tüm devlet okullarında günde 2 öğün ücretsiz çocuklara neden yemek vermiyorsunuz? Bu söylediklerinizi emin olun herkes biliyor. Şimdi sözlerinizi eyleme geçirin. Tüm devlet okullarında ana sınıfından başlamak üzere bir öğün ücretsiz yemek için gereğini yapın.”

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.