Tek tip muhtarlık ofislerinin yapımına başlandı

Tek tip muhtarlık ofislerinin yapımına başlandı

         Cizre Belediyesi tarafından ilçe geneli mahallelerde tek tip muhtarlık ofisleri kurma çalışmalarına başladı.

         Cizre Belediyesi’nin vatandaşların muhtarlara daha kolay ulaşmasını sağlamak ve muhtarların daha modern, kullanışlı, rahat bir ortamda hizmet vermeleri amacıyla başlattığı Muhtar Ofisleri hayata geçiyor.

         İlçedeki 10 mahallede yapılacak olan muhtarlık ofisi Yafes ve Sur Mahalle’lerinden başlayarak muhtar ofislerinin yapımına başlandı.

         Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların ihtiyaçlarına ve taleplerine daha hızlı cevap vermek için muhtarlık ofislerini hayata kazandırdıklarını ifade etti.

         Bu ofisler ile muhtarların daha verimli ve kaliteli hizmet sunabileceğine inandığını belirten Başkan Sinanoğlu, "Cizre Belediyesi olarak, muhtarların daha rahat şartlarda vatandaşlara hizmet vermesi ve halkın da daha iyi şartlarda hizmet alabilmesini kolaylaştırmak amacıyla muhtarlar için ofis kuruyoruz. Yafes Mahallesi ve Sur Mahallerimizde muhtarlık ofislerinin yapımı kısa süre içerisinde tamamlanacaktır, şimdiden ilçemize ve muhtarlarımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.