Teknolojiye dayalı projeler gerçekleştiren Şırnaklı gençler Ankara'da

Teknolojiye dayalı projeler gerçekleştiren Şırnaklı gençler Ankara'da

Teknolojiye dayalı projeler gerçekleştiren Şırnak ve Hakkarili gençler Ankara'da. Güneydoğulu Gençler Bakan Güler ile bir araya gelerek Anıtkabir dahil bir çok yeri gezerek bir takım görüşmeler gerçekleştirdi.

Türkiye'nin geleceğinin şekillendirilmesinde önemli bir rol oynayacak Şırnak ve Hakkâri'den gelen gençler, teknolojiye dayalı projelerini geliştirerek büyük bir başarı elde etti. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ile yaptıkları görüşmenin ardından Ankara'da çeşitli önemli noktaları ziyaret ettiler. İşte bu özel ziyaretin ayrıntıları:

Anıtkabir: Türkiye Tarihine Saygı Duruşu

Şırnak ve Hakkarili gençler, ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret ettiler. Atatürk'ün eşyalarının yer aldığı müzeyi ziyaret ederek Türkiye tarihine olan saygılarını bir kez daha ifade ettiler.

TUSAŞ ve ASELSAN: Teknolojinin Kalbinde

Gençlerin, sonraki durağı Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) ve ASELSAN oldu. Gençler, bu iki önemli kuruluşun çalışmalarını yakından inceleyerek geleceğin teknolojisine dair bilgi edindiler.

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi: Bilgi ve Kültür

Şırnak ve Hakkarili gençlerin son durağı Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi oldu. Bu kütüphane, zengin koleksiyonu ve geniş araştırma imkanlarıyla bilgiye ulaşmanın mükemmel bir merkezidir. Gençler, burada gelecekteki çalışmalarını desteklemek için kaynaklar bulma fırsatı yakaladılar.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.