Tekstil Atölyesinin Açılışı Yapıldı, Kadın Girişimciler Ziyaret Edildi

Tekstil Atölyesinin Açılışı Yapıldı, Kadın Girişimciler Ziyaret Edildi

Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte gittiği Uludere İlçesinde Yaren Tekstil Atölyesinin açılışını gerçekleştirdi ardından ilçede faaliyet gösteren Kadın Girişimcileri işletmelerinde ziyaret etti.

Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte kurdeleyi keserek Kadın Girişimcilerden Nazife Ürek’e ait olan tekstil atölyesinin hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle açılışını gerçekleştirdi.

KOSGEB ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) tarafından desteklenen tekstil atölyesinde aynı zamanda öğrenciler için Mesleki Eğitim Kursu da düzenleniyor. Vali Pehlivan ve eşi Pehlivan, tekstil atölyesini gezerek Nazife Ürek’ten bilgiler aldı; atölyede çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

Kadın Girişimcilere Ziyaret

Uludere İlçesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimcileri işletmelerinde eşi ile birlikte ziyaret eden Vali Pehlivan, İlk olarak Dilber Ürek’e ait olan Doğal Lezzetler adlı işletmeyi gezerek reçel, turşu gibi konserveler ile baharat ve aktar malzemeleri satışı yapılan işletme hakkında Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği ve Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan’dan bilgiler aldı.

Daha sonra yine Kadın Girişimcilerden olan Neriman Ürün’e ait olan Nerinaz Yöresel Kilim Dokuma Atölyesinin açılışını gerçekleştiren Vali Pehlivan, atölyenin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. Atölye hakkında Ürün’den bilgiler alan Vali Pehlivan, çalışanlarla da görüşerek kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a eşi Yıldız Pehlivan, Uludere Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan ile eşi Özge Doğan, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, İlçe Emniyet Amiri İzzettin Engin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Yılmaz, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mehmet Sadık Bora, KOSGEB İl Müdürü Ömer Güngör, Geleceğe Işık Saçan Kadın Derneği ve Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan eşlik etti.

tekstil-atolyesinin-acilisi-yapildi-kadin-girisimciler-ziyaret-edildi.jpeg

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.