Tesla sıfır araç almayı bekleyenleri sevindirdi! Yüzbinlerce indirim var!

Tesla sıfır araç almayı bekleyenleri sevindirdi! Yüzbinlerce indirim var!

Herkes Kasım ayı sıfır araç kampanyalarını beklerken bir haber Tesla’dan geldi. Sıfır Tesla alacaklar için güzel haber var. Tesla 440 bin TL civarına kadar indirim yaptı. Tesla araç fiyatları ne kadar? Tesla Y model. Tesla araç indirim

Tesla Türkiye, Model Y araçların fiyatlarında ciddi indirimler yaparak sıra beklemeden otomobil almayı kolaylaştırdı. Bu indirimler, mevcut stoktaki araçlara uygulandı ve yüzbinlerce TL’lik fiyat düşüşleri sunuldu.

Bu gelişme, Türkiye’de en çok tercih edilen elektrikli otomobil olan Model Y’e ilgiyi artırabilir. Normal satış kısmında ise fiyat değişikliği olmamakla birlikte, Envanter bölümü, önceden sipariş verilmiş veya sertifikalı ikinci el Tesla araçlarını satın almayı hızlı bir şekilde mümkün kılıyor, böylece sıra bekleme sorununu ortadan kaldırıyor.

İNDİRİM 400 BİN TL’Yİ BULUYOR

Tesla’nın Envanter sayfasında, hazırda bulunan Model Y fiyatlarında önemli indirimler göze çarpıyor. Şirket, bazı araçların fiyatlarını 400 bin TL’nin üzerinde indirimle düşürmüş durumda.

Örneğin, Model Y Long Range çift motor modelinin fiyatı 2 milyon 765 bin TL’den 2 milyon 334 bin TL’ye kadar düştü. Ayrıca farklı renklerde ve donanımlarda olan Model Y modellerinde de yüzbinlerce liralık indirimler bulunmaktadır.

Tüm Envanter indirimlerini incelemek için tıklayınız

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.