TFF BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN VALİ PEHLİVAN’A ZİYARET

TFF BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN VALİ PEHLİVAN’A ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Limak Holding Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı, Limak Holding Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir; beraberinde Limak İnşaat Genel Koordinatörleri Hasan Aygün, Nurcan Çatalkaya, Okan Erkmen, Şükrü Sevim ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş ile birlikte Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen görüşmede Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın yatırım programı kapsamında Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yaptığı ihale ile yakında Şırnak il merkezinden yapımına başlanacak olan Şırnak - Van yolunun yüklenici firması Limak İnşaat tarafından kurulacak Şantiye ve iş programı dâhilinde yapılacak tünel ve yol çalışmaları hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret vesilesiyle ayrıca kentteki spor ve bu bağlamda futbol kulüplerinin durumu ve bu alandaki çalışma ve faaliyetler ile pandemi sürecinin etkileri ele alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.