TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK BİLGİLENDİRİYOR

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK BİLGİLENDİRİYOR

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

ÇOGEP Programı; “Gelecek Seninle Güzel Bizimle Güvende Projesi" kapsamında Emniyet Müdürlüğü Personelince Şırnak Üniversitesi Kongre Salonunda düzenlenen program sonrası stand kurularak Aile İçi Şiddet ve Kades hakkında bilgilendirme yapıldı ve ilgili broşürlerden dağıtıldı.

ÇOGEP Programi "Gelecek Seninle Güzel Bizimle Güvende Projesi" Sosyal Amaçlı Eğlence-Sinema Etkinliği kapsamında Emniyet Müdürlüğü Personelince Mehmetçik İlkokulunda öğrenci ve öğretmenleri ile "Aslan Hürkuş" filmi izlettirilmiş patlamış mısır, içecek ve su ikramı yapıldı.

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği faaliyetleri kapsamında Aile Destek Merkezine gidilerek KADES ve Kadına El Kalkamaz konulu broşürler dağıttı. Kadınlara çiçek hediye edilerek her zaman yanlarında olduğu hatırlatıldı.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli tarafından esnaf ve vatandaşlara “Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar” “Telefon Dolandırıcılığı “ve “Parada Sahtecilik” başlıklı broşür dağıtımı yapıldı, vatandaşlar bilgilendirildi.

Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli tarafından esnaf ve vatandaşlara “Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlar” “Telefon Dolandırıcılığı “ve “Parada Sahtecilik” başlıklı broşür dağıtımı yapıldı.

"Gelecek Seninle Güzel Bizimle Güvende” projesi ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Personelince rol-model faaliyeti kapsamında öğrenciler ile buluşarak söyleşi gerçekleştirildi.

İdil İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personelince Trafikte Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla araç sürücülerine ve yayalara yönelik bilgilendirmeler yapıldı, uyarıcı broşür dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.