Toplum Destekli Polislik Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürüyor

Toplum Destekli Polislik Bilgilendirme Faaliyetlerini Sürdürüyor

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Şırnaklı vatandaşları bilgilendirmeyi sürdürüyor.

 Yaz Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilere yönelik Güvenli İnternet Kullanımı ve Polislik mesleği, İş Yerinden Hırsızlık, Parada Sahtecilik ve Telefon Dolandırıcılığı" konularında vatandaşları bilgilendirdi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünde görevli personeller Yaz Kur'an Kursunda eğitim gören öğrencilere yönelik Güvenli İnternet Kullanımı ve Polislik mesleği ile ilgili olarak bilgilendirmeler yaptı.

"İş Yerinden Hırsızlık, Parada Sahtecilik ve Telefon Dolandırıcılığı" olaylarıyla ilgili olarak esnaflara bilgilendirmelerde bulunan Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğündeki görevli personeller vatandaşlara uyarıcı broşürler dağıttı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri “Kitapsız büyüyen çocuk, susuz büyüyen ağaca benzer” ve "Dünya Kitap Okumayı Sevenler Günü" dolayısıyla Şırnak İl Halk Kütüphanesinde gençler ile bir araya gelip, birlikte kitap okudu.

 

toplum-destekli-polislik-bilgilendirme-faaliyetlerini-surduruyor-3.jpgtoplum-destekli-polislik-bilgilendirme-faaliyetlerini-surduruyor-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.