TPAO Şırnak'ta Nakliye, Dolum ve Boşaltım Hizmeti Alacak

TPAO Şırnak'ta Nakliye, Dolum ve Boşaltım Hizmeti Alacak

Türkiye Petrolleri A.Ş yaptığı açıklamada Şırnak Bölge Müdürlüğüne bağlı sahalarda, Nakliye, Dolum ve Boşaltım Hizmeti alacağını duyurdu. İşte ihalenin detayları ve şartları.

Enerji Günlüğü'nde yer alan habere göre, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Şırnak Bölge Müdürlüğü’ne bağlı sahalarda ham petrol ve bazı başka akışkanların nakliye, dolum ve boşaltım hizmetlerini satın alacak. Bu kapsamda TPAO, bir yıl içinde yeterli personel ve araçla Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne bağlı mevcut sahalar ile yeni açılacak sahalarda hizmet alımı ihalesi düzenleyecek.

İhale Kapsamı ve Detayları

TPAO, Şırnak Bölge Müdürlüğü'ne bağlı sahalarda; sahadan sahaya, sahadan bölgelere, sahadan Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) terminallerine, kuyu tamamlama ve sondaj ile diğer kuyu operasyonları esnasında ihtiyaç duyulan ham petrol ve diğer akışkanları taşıma, dolum ve boşaltım hizmetleri için açık usulde ihale yapacak.

İhale Tarihi ve Yeri

İhale, 18 Ocak 2024 günü, saat 10.00’da, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu, Söğütözü Mahallesi, Nizami Gencevi Caddesi, No:10, Çankaya, Ankara adresinde gerçekleştirilecek. İhale evrakları, TPAO'nun resmi web sitesinden indirilebileceği gibi yurtiç[email protected] adresinden eposta yoluyla da talep edilebilecek.

İhale Şartları ve Katılım Bilgileri

İhaleye katılmak isteyenlerin TPAO’ya ait banka hesabına 1.000 lira yatırarak şartnameyi temin etmeleri gerekecek. Tekliflerin ihale günü, ihale saatine kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, İhale Salonu, Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde, No:10, 06530, Çankaya, Ankara adresine elden teslim edilmesi veya aynı adrese iadeli taahhütlü postayla ulaştırılması gerekiyor. İsteklilerin mesleki ve teknik yeterlilik belgelerini ve iş deneyimi belgelerini ibraz etmeleri, ayrıca teklif tutarının %3’ü kadar geçici teminat vermeleri de gerekiyor.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.