TRİATLON İLK KEZ GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NDE

TRİATLON İLK KEZ GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ'NDE

Türkiye Triatlon Federasyonu'nun en özel projelerinden biri olarak bu yıl içinde hayata geçirilen TTF Bölgesel Triatlon Ligi, ülke genelinde ilgi görmeye devam ediyor.

Triatlon branşının geniş kitlelere ulaştırılmasını hedefleyen proje, Türkiye'nin yedi bölgesinde toplam 14 bölge yapılanması şeklinde oluşturuldu.

İlgili bölge sorumlularının koordinasyonuyla yürütülen çalışma, halen 10 bölgede aktif hale gelerek 2024 için belirlenen hedefine bugünden ulaşmış oldu.

Yalçınkaya: "Triatlonun kalbi Batman ve Şırnak'ta atacak"

Bu hafta sonu, 13 ve 14 Ağustos tarihlerinde sırasıyla TTF Bölgesel Triatlon Ligi'nin 14. ve 12. bölge birinci etap yarışlarının yapılacağını belirten Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Belirlediğimiz tüm bölgelerdeki faaliyetlerimiz bizim için önemli. Türkiye'de ilk kez Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir triatlon faaliyeti düzenleyecek olmaktan ötürü doğrusu bugün heyecanımız biraz daha fazla. Triatlon branşını ulaşılabilir kılmak, tabana doğru genişletmek amacındayız. Bu hafta sonu triatlonun kalbi Batman ve Şırnak'ta atacak."

İlk yıl hedefinin 6-7 bölgede aktif olmak olduğunu söyleyen Yalçınkaya, böylesine ilgi görüyor olmaktan ve triatlonun bir spor branşı olarak tercih ediliyor olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, tüm sporculara ve görevlilere başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.