Ultra Cudi Taraftar Grubundan Bitlis Özgüzeldere Spor Maçı Açıklaması

Ultra Cudi Taraftar Grubundan Bitlis Özgüzeldere Spor Maçı Açıklaması

Pazar günü deplasmanda Bitlis Özgüzel Derespor ile karşılaşan Şırnak Petrol Spor’un maçı yaşanan olaylardan dolayı yarıda kaldı. Ultra Cudi Taraftar Grubu maç öncesi ve maç yaşananlar ile ilgili açıklama yaptı.

3’üncü lig hedefi ile yola çıkan Şırnak Petrolspor Pazar günü deplasmanda Bitlis Özgüzeldere ile karşılaştı. 30’uncu dakikada Serkan Gül’ün golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 Şırnak Petrol Sporun üstünlüğü ile kapandı.

Hakemler ilk yarı sonunda soyunma odasına giderken Bitlis Özgüzeldere yöneticileri ve taraftarlarının saldırısına uğradı. Bir hakemin burnu kırıldı. Hakemler can güvenlikleri nedeniyle 2’inci yarıya çıkmadı. Maçın TFF tarafından 3-0 Şırnak Spora verilmesi bekleniyor.

Şırnak Petrol Spor’un daha sahaya girmeden Bitlis Özgüzeldere Spor Yönetici ve taraftarlarının saldırısına uğradığını belirten Şırnak Petrol Spor taraftar Grubu Ultra Cudi Yaşananlar ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Ultra Cudi Taraftar grubu tarafından yapılan açıklamada; “ Biz Dün iki şampiyonluk adayı olan takımın saha içerisinde kıran kırana geçen mücadelesini izlemek isterken maalesef Bitlis şehrine yakışmayan kendini bilmez Yönetim Kurulu Üyeleri Olan 2 Sözde yönetici ve taraftarlar maçın gergin geçmesine sebebiyet vermiştir. Takımımız otobüsten iner inmez Bitlis özgüzeldere sporun 2 Kendini Bilmez yöneticisi ve taraftarları tarafından tehdit edilip yumruklu saldırıya uğradık. 5 Kişi Sportif Direktörümüz Muzaffer Şengül Hocamıza Saldırarak, Bununla yetinmeyen 2 Kendini Bilmez yönetici ve oyuncularımıza ağza alınmayacak küfürler ederek. Güya onları korkutup sahada mücadele etmelerini engellemek istemişler. Futbol bu değil. Futbol ahkam kesmekle sporcu tehdit etmekle soyunma odası girişinde kabadayı gibi bekleyip fiziki müdahale etmekle olmaz. 2 Kendini Bilmez Yönetici ve Taraftarlar bir an önce futboldan uzaklaştırılması lazım. Bu gerginliğe sebebiyet veren 2 Kendini Bilmez yönetici ve Taraftarlar takımımız hem ısınmaya çıkarken hem maç esnasında taş, bozuk para, çakmak fırlatıp ağza alınmayacak küfürler etmişler. Hakem bahanesinin arkasına sığınıp insanlık dışı tepki vermek ne kadar doğru. Öncelikle maç öncesi yaşanılan her şeyin hesabını verin sonra hakem hakkımızı yedi diye dövünürsünüz. Siz sporcuları tehdit ederken yumruk sallarken taş atarken maçı katletmiş olmuyor musunuz? Ama hakemin çaldığı bir düdükle maçın katledildiğini savunuyorsunuz. Zamanında hakemlerden en çok yara alan takım biziz ama hiç bir takım yöneticisine futbolcusuna maçtan önce saldırmadık ve hiçbir takımın yönetici, teknik heyet ve futbolcularına fiziki saldırıyı kabul etmiyoruz. Sahada aslanlar gibi mücadele eden yüreğiyle oynayan takımımızı tebrik ediyoruz” denildi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.