Uludere İlçe Halk Kütüphanesi Hizmet Vermeye Başladı

Uludere İlçe Halk Kütüphanesi Hizmet Vermeye Başladı

Uludere İlçe Halk Kütüphanesi 17 bin Kitap, 250 süreli yayın, internet bağlantılı 10 Adet Bilgisayar ve aynı anda 50 kişinin çalışabileceği çalışma alanıyla hizmet vermeye başladı.

Uludere Belediyesinin yaptığı Uludere İlçe Halk Kütüphanesi gençlik merkezinin 2. Katında, 17 bin Kitap, 250 süreli yayın, internet bağlantılı 10 Adet Bilgisayar ve aynı anda 50 kişinin çalışabileceği çalışma alanıyla hizmet vermeye başladı.

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan halk kütüphanesi okumak, öğrenmek, vaktini verimli şekilde değerlendirmek isteyen 7'den 70'e bütün vatandaşların kullanımına açılan kütüphanede bilimden edebiyata, akademik eserlerden süreli yayınlara, sürekli güncellenen yayınlarla vatandaşların hizmetine sunuldu.

Okuma alışkanlığının, öğrenme merakının mümkün olan en erken yaşta kazandırılması gerekliliğinden yola çıkarak bütün kademelerdeki öğrencilerin velileriyle birlikte kütüphaneye uğramalarını tavsiye edilirken, akşam evde ders çalışma imkânı bulmayan KPSS, YKS, LGS ve diğer sınavlara hazırlanan öğrenciler için kütüphanenin hafta içi akşamları 23:00’a kadar, cumartesi günleri de 09:00-16:00’a kadar açık olacağı ayrıca aktarıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.