Uludere Kaymakamı Bekir Yalçın Kimdir?

Uludere Kaymakamı Bekir Yalçın Kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi gazetede yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları kararnamesine göre Şırnak'ın Uludere İlçesine atanan Bekir Yalçın kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi gazetede yayımlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları kararnamesine göre Şırnak'ın Uludere İlçesine atanan Kaymakam Bekir Yalçın kimdir?

Şırnak Uludere İlçesine Atanan Kaymakam Bekir Yalçın Kimdir?

Kaymakam Bekir YALÇIN, 1994 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum, Eskişehir ve Ankara’da tamamladı. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Mezun olduktan sonra bir müddet avukatlık stajı yaptı. İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare mesleğine intisap etti. İl merkez stajını Çankırı Valiliğinde, Kaymakam Refikliği Stajını ise Sultanhisar ve Samandağ İlçelerinde yaptı. Aydın - Yenipazar ve Kırıkkale Bahşılı İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra, 19.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemize atanmış ve 08.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.

24 ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam ve Vali yardımcıları kararnamesine göre Kaymakam Bekir Yalçın, Şırnak'ın Uludere ilçesine atandı.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.