Uludere’de Eğitim Kalitesi Artıyor

Uludere’de Eğitim Kalitesi Artıyor

Uludere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin başarısını yükseltmek için kapsamlı bir çalışma yürütüyor. İlçe genelinde düzenlenen başarı izleme sınavlarının sonuçları, Şube müdürleri, Ar-Ge birimi ve okul müdürleri tarafından değerlendirildi.

Bu değerlendirmede, her dersin kazanımları detaylı bir şekilde incelendi ve öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi için stratejik adımlar belirlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş, toplantıda yaptığı konuşmada, ilçedeki eğitim kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Demirtaş, “Öğrencilerimizin başarısını artırmak için öğrenci performansını değerlendirme ve öğrencilere daha etkili destek sağlama konusunda yoğun çabalar harcıyoruz. Bu toplantılar, eğitim camiasındaki bilgi alışverişini destekleyerek daha verimli bir öğrenme ortamı oluşturma yolunda atılacak adımların belirlenmesini sağladı. İlçe genelindeki eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimize daha iyi bir gelecek sunmak adına bu kararların hayata geçirilmesinin takipçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Demirtaş, ayrıca, beraber daha güçlü bir eğitim sistemi inşa etmek ve her bir öğrencilerinin potansiyeline ulaşmasını sağlayacak bir eğitim ortamı oluşturmak adına el birliğiyle çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Demirtaş, bu çalışmaların sonucunda Uludere’nin eğitimde örnek bir ilçe olacağına inandığını sözlerine ekledi.

a-001.jpg

aa-001.jpg

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.