Uludere'de Sokak Hayvanları İçin Barınaklar Yapıldı

Uludere'de Sokak Hayvanları İçin Barınaklar Yapıldı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde, kaymakamlık, belediye ile Girişimciler ve Üreticiler Derneği iş birliğiyle sokak hayvanları için 50 barınak yapıldı.

 

 

İlçenin farklı noktalarına yerleştirilen barınaklara yem ve mama bırakıldı. Uludere Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ve Uludere Girişimciler ve Üreticiler Derneğinin ortak çalışmaları sonucu ilçede kış aylarında beslenme problemi yaşayan sokak ve yaban hayvanları için yemlikler yapıldı.

Uludere ilçesinde, kaymakamlık ve belediye ile Girişimciler ve Üreticiler Derneği iş birliğiyle 'Dostlarımız üşümesin' projesi kapsamında sokak hayvanları için 50 barınak yaptırıldı. Uludere Kaymakamı Ahmet Solmaz, Belediye Başkanı Sait Ürek, Girişimciler ve Üreticiler Derneği Başkanı Murat İnan ve hayvanseverler, kışın sert geçtiği ilçede farklı noktalara yerleştirilen barınaklara yem ve mama da bıraktı.

Uludere Belediye Başkanı Ürek, "Hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu çalışmalarımız devam edecek. İnşallah ilçe merkezimizde başıboş hayvan kalmayacak ve hepsi için güzel yuvalar yapacağız. Yaban hayvanları da olmak üzere tüm hayvanlara sahip çıkalım" dedi.

Uludere Girişimciler ve Üreticiler Derneği Başkanı İnan ise birçok hayırseverin projeye destek verdiğini dile getirerek; "Ülkemizin dört bir yanından gönderilen bağışlarla yem ve mama alarak bölgelere dağıttık. Şimdi de 50 barınak yaptık. Birçok yere bıraktık. Bu soğuk günlerde sokak hayvanlarımız için bir seferberlik ilan ettik" şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.