Uludere’de Yapımı Devam Eden Kamu Yatırımları İncelendi

Uludere’de Yapımı Devam Eden Kamu Yatırımları İncelendi

Vali Ali Hamza Pehlivan, Uludere’de yapımı devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak yeni Hükümet Konağı inşaat alanını ziyaret etti. Bünyesinde Kaymakamlık ve Adliye Sarayını; Nüfus, SGK, Milli Emlak gibi Müdürlükler ile Belediye Binasını barındıracak olan Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak Uludere Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, İl Özel İdare Yatırım ve İnşaat Müdürü Selma Özçınar ve yetkililerden bilgiler aldı.

Ardından yapımı tamamlanan, çevre düzenleme ve tefrişat çalışmaları devam eden İlçe Emniyet Amirliği yeni hizmet binası ve Emniyet Lojmanlarını ziyaret eden Vali Pehlivan, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Yatırım ve İnşaat Müdürü Özçınar ve yetkililerden bilgiler alarak incelemelerde bulundu, çeşitli talimatlar verdi.
Son olarak yapımı tamamlanarak tefrişat çalışmaları devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve 40 yatak kapasiteli İlçe Devlet Hastanesi inşaat alanını ziyaret eden Vali Pehlivan, yetkililerden bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

İlçede bulunan Cumhuriyet Parkını da ziyaret eden Vali Pehlivan, parkta yapılan tadilat çalışmalarını inceledi, parkta bulunan Uludereli vatandaşlarla hasbihalde bulundu, öğrencilere kitap hediye etti.

İncelemelerinde Vali Pehlivan’a Uludere Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İl Jandarma Komutan V. Albay Yılmaz Demirelli, Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Yılmaz, İlçe Emniyet Amir V. İzzettin Engin, İl Genel Meclis Üyesi Adil Ceviz, Uludere Devlet Hastanesi Başhekimi Utku Şen eşlik etti.

uluderede-yapimi-devam-eden-kamu-yatirimlari-incelendig.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.