Uludere’de Yayla Yollarını Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Uludere’de Yayla Yollarını Açma Çalışmaları Devam Ediyor

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, yaylaların yol açma, genişletme ve birleştirme çalışmalarında gelinen son durumu yerinde inceledi.

Uludere Belediye Başkanı Sait Ürek, Küçükçay, Bulakbaşı Ödül ve Özelli Mahallelerinde yaylalarının yol açma, genişletme ve birleştirme çalışmalarında gelinen son durumu yerinde inceledi.

Yol çalışmaları için dar, dağlık ve kayalık alanların yıkımı gerçekleştirilerek, zorlu arazide vatandaşların talebini karşılayacak kalitede olan ulaşım yolu başarıyla tamamlanma aşamasına geldi.

Belediye Başkanı Sait Ürek, ayrıca aynı bölgede belediye başkanlığınca hayvancılık ile uğraşan vatandaşlar için yapay su toplama göleti çalışmasının da gerçekleştirildiğini belirtti.

Ardından Belediye Başkanı Ürek, yaylacılık ve hayvancılık için vatandaşlarca sürekli olarak kullanılan Şivi yaylasında; hayvancılık işleri ile uğraşan vatandaşların kurak gecen dönemlerde, yetiştirdikleri hayvanların su ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlı yapımı devam eden su yalağı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kaynak:Mehmet DEMİRHAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.