ULUSAL VE ULUSLARARASI ‘CUDİ CUP’ TENİS TURNUVASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ULUSAL VE ULUSLARARASI ‘CUDİ CUP’ TENİS TURNUVASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Nuh’un kentinde doğan güneş artık bütün dünyayı aydınlatacak.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş,  Vali. Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Yarka, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, İl Emniyet Müdürü . Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı n.Yavuz Selim Kapancı, Şırnak Cumhuriyet Başsavcısı .Orhan AL ve Gençlik ve Spor İl Müdürü .Beytullah Birlik, Şırnak Üniversitesi spor tesislerinde düzenlenen tenis etkinliğinde genç sporcularla bir araya geldi.

Etkinlikte gençler ile bir araya gelen Başkan Yarka, spor faaliyetlerine dair gençlerle sohbet etti, beklentileri üzerine bir süre görüşerek, taleplerini dinledi. Sporun müzik gibi evrensel bir değer olduğunu söyleyen Başkan Yarka, bölgemizde yakalanan huzur ve güven ortamıyla birlikte gençlerin yeni spor faaliyetlerine yöneldiğini ve güçlü bir motivasyonun ortaya çıktığını belirtti. Her geçen gün yeni etkinliklerin olacağını ve gençlerimizi yeni organizasyonlarda buluşturmak için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Yarka, Nuh’un kentinde doğan güneş artık bütün dünyayı aydınlatacak diyerek, Cudi Dağı eteğinde “Cudi Cup” adı altında tenis turnuvası için çalışma başlatıldığı müjdesini verdi.

Programda Öğrenciler ile spor branşları üzerine bir süre sohbet eden Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı .Cengiz Durmuş ve Vali.Ali Hamza Pehlivan, tenis kortunda karşılıklı bir gösteri maçı yaptılar.  Etkinlik daha sonra sporcularla çekilen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.